Karrier vs. Szerelem

Hogyan vállalkozz karanténfásultság idején?

2020. április 07. - tolvajnorbert

Karanténba zárt élet. Az ország most ismerkedik azzal, hogy milyen is az, amikor a lehető legtöbben Home Office dolgoznak. Kicsit olyan ez valahol, mint egy vetélkedő, hogy ki bírja tovább, amiben senki nem szeretett volna részt venni. Egy dolog biztos. Ki fog az derülni, hogy mennyire működik ez Neked. Na meg az is nagy kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben mi az, amit tenni lehet, és mire kell felkészülni.

dr_szabo_orsolya.png

 

Mert a kezdeti pánikhelyzet után sokan tértek már magukhoz. A cégvezetők két nagy táborra szakadtak. Az egyik élete lehetőségét látja a mostani helyzetben, a másik tábor tagjai pedig totális összeomlásként élik meg az adott helyzetet. A kérdés az, hogy mennyire lesznek, tudnak  rugalmasak lenni, és mi az, amin változtatniuk kell a vállalkozásokban. Ehhez pedig kell az, hogy legyen vészforgatókönyv. Lehet, hogy nem árt, ha van több is. Mert manapság arra is fel kell készülni, amire korábban nem kellett, nem is lehetett, mert elképzelhetetlen volt. 

 

Ha pedig szeretnéd megismerni azokat, akik azon kőkeményen dolgoznak a vállalkozásukon, akkor itt a nagyszerű lehetőség. Ismerd meg néhányat azok közül, akik a kezdeti bénultság után felvettél a kesztyűt. Íme néhány történet, hogy kik ők, és miért csinálják azt, amit:

 Rita az Azori-szigeteken él, és mutatja be a szigetek minden csodáját:

Krisztina Lisszabonban él, és szörp és jóga táborok szervezése mellett Portugália szerelmese, akitől a portugál nyelvet is megtanulhatod:

 

 Niki világéletében szervezni szeretett. Végre ezt csinálhatja:

 

Ha már igent mondtál a ruhára, akkor nagy valószínűséggel találkoztál Pirivel. Ha még nem, akkor lehet, hogy újra kellene gondolni, hogy milyen esküvői ruhára mondtál korábban igent:

 

Egy finom torta sokáig emlékezetes marad. A rossz még tovább! Panni célja, hogy végre igazán finom torták kerüljenek az asztalra, hogy ez ne is legyen kérdés, és tudjatok egymásra figyelni:

 

Zsuzsi története tökéletes jól mutatja, hogy lehet, hogy meg vagy arról győződve, hogy mivel fogsz foglalkozni életed végéig, de aztán az élet mégsem úgy alakul. Ráadásul egy olyan területen aktív, amelyre az emberek többsége azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák:

 

 

 Fotó: Vida Ákos A fotó Dr. Szabó Orsolya tulajdona. Használatához a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://karriervsszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2215399568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása